7 daagse Immuun Booster Challenge

Immuun Booster Challenge

Boost jouw immuunsysteem

Je weerstand verhogen is nu belangrijker dan ooit. Wil jij het heft in eigen hand nemen en jouw immuunsysteem versterken? Om jou te helpen bieden we de 7 daagse Immuun Booster Challenge aan.  De Immuun Booster is een kennismaking met onze vitaliteitsprogramma’s. We willen graag laagdrempelig onze wetenschappelijke kennis delen om jou te helpen bij het bereiken van een optimale gezondheid en blijvende energieverbetering. 

Hoe verbeter je je immuunsysteem?

Gedurende 1 week ontvang je van ons dagelijks essentiële tips op het gebied van Beweging, Voeding & Ontspanning. Met recepten die je immuunsysteem versterken en oefeningen van bewegingswetenschappers. In kleine stappen en op je eigen tempo werken aan een gezonde leefstijl. Het programma is goed te combineren met thuiswerken en een gezin. Waar wacht je nog op? 

Wordt de leider van je eigen gezondheid! Doe ook mee.  
Koop nu je ticket! De Challenge kan je op elk willekeurig moment starten!

 7 daagse Immuun Booster Challenge – € 6,95

Wat ontvang je voor nog geen 1 euro per dag?

• 7 dagen online Immuun Booster Programma.
• Dagelijks pro-actief werken aan Voeding, Beweging, Ontspanning in jouw eigen tijd en tempo. Ontwikkeld door wetenschappers en onze experts op het gebied van voeding en lifestyle. 
• Volop praktische informatie, uitdagingen en tips om zelf mee aan de slag te gaan.
• Onmisbare immuunversterkende recepten plus boodschappenbriefje voor 1 week.

Voor wie?

Iedereen die zijn weerstand chronisch wil verhogen en hier zelf aan wil werken.

 

Hoeveel tijd ben ik hieraan dagelijks kwijt?

Wees gerust, dit programma is goed in te passen ook als je nu al een druk leven hebt. Je volgt de challenge via een online platform, waarbij je dagelijks uitdagingen krijgt aangeboden. Met een recept kun je gelijk aan de slag. De andere boosters kosten gemiddeld 10 minuten van je tijd.

 

Een quick fix, bestaat dat wel?

Nee, snelle oplossingen zijn er niet. Wel kun je vanaf vandaag andere keuzes maken, waardoor je je weerstand pro-actief gaat boosten. Je zult merken dat je na verloop van tijd gaat merken dat je meer energie hebt, beter uitgeslapen bent en lekkerder in je vel zit. Deze challenge is een kennismaking. Die je in deze hectische makkelijk kunt inpassen in een drukke levensstijl. Wij bieden dus geen quick fix, maar een opstapje naar een andere manier van leven. Kies ervoor om chronisch te investeren in voeding en levensstijl. Onze andere programma’s zijn speciaal ingericht om je hierbij verder te helpen.

Start?

De 7 daagse Challenge kan je op elk moment starten. Iedere dag komen er uitdagingen op de verschillende gebieden online waarmee jij zelf aan de slag kan.


Wie zijn wij?

BIVO Coaching is de expert op het gebied van beweging, voeding en lifestyle. Wil je stressvrij leven en preventief werken aan je gezondheid? Met onze vitaliteitsprogramma’s helpen wij mensen en organisaties om langdurige resultaten te bereiken.

Testimonial

Linda:  “Ik wilde graag mijn weerstand een boost geven. De challenge van BIVO was heel leuk om te volgen, ik keek er elke dag weer naar uit. De recepten zijn goed in te passen en de tips pas ik nog steeds toe. Dit lukt ook met een gezin. Kleine moeite groot gemak. Ik wil blijvend aan mijn gezondheid werken. De begeleiding van BIVO heb ik als waardevol ervaren, je krijgt waar voor je geld!”