Individuele metingen

Voor persoonlijke adviezen op maat worden er individuele metingen aangeboden. Tijdens deze metingen wordt gekeken naar de persoonlijke voorkeuren van een medewerker. We zoeken naar alternatieven die wél aansluiten bij de behoeften van de medewerker. Per traject kan er gekozen worden voor 1, 2, 3 of alle 4 de metingen

Beweging

Door middel van een inspanningstest met zuurstofmetingen en bloedmetingen, gecombineerd met kracht en stabiliteit testen, wordt bekeken hoe de conditie ervoor staat. Dit wordt gekoppeld aan het dagelijkse beweegpatroon, waarna er persoonlijke adviezen gegeven worden hoe een medewerker het beweegpatroon optimaal kan inrichten.

Voeding

Een analyse van de medewerker waarbij het accent ligt op het algemeen voedingspatroon en het voedingspatroon op een dag. Deze patronen worden gekoppeld aan de huidige leefstijl, waarbij de connectie naar beweging en spanning wordt gemaakt. De adviezen richten zich op het verbeteren van de energie op een dag: Eet je gezonde producten en eet je deze producten op het juiste moment van de dag?

Ontspanning

Een zeer specifieke analyse van jouw bewuste en onbewuste spanningsvelden. Je krijgt duidelijk inzicht in de factoren die jouw lichaam stress geven. Tijdens deze meting wordt meteen de koppeling gemaakt naar de oplossing: Hoe kan je omgaan met deze spanningen en probeer je een goede balans tussen spanning en ontspanning te vinden. Daarnaast is het mogelijk om jouw slaappatroon te verbeteren, zodat je met meer energie je dag kunt beginnen.

Team

Elke werknemer vult de Lumina Spark profielschets in. Hierbij krijgen werknemers inzicht in hun persoonlijke gedragsvoorkeuren. In een teamsessie wordt dit besproken en krijgen alle teamleden inzicht in hoe de andere medewerker in elkaar steekt en hoe al deze verschillende persoonlijkheden optimaal kunnen functioneren binnen het team.