Vitaal Leiderschap

Vitaal Leiderschap

Wij zijn de expert op het gebied van beweging, voeding, lifestyle en persoonlijk leiderschap. Met onze vitaliteitsprogramma helpen wij ondernemers en leidinggevenden om productiever, effectiever en met meer focus te werken. Daarnaast worden unieke tools ingezet voor effectief leiderschap die zich direct vertalen naar de werkvloer.

Een uniek programma in een inspirerende leeromgeving. Het geeft een boost aan de deelnemers om gelijkgestemden te treffen die in een positieve spiraal zitten.

Vrijblijvende kennismaking

 Ben je benieuwd wat het vitaal leiderschap programma voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvende contact op om elkaar te leren kennen.

Workshops

 De groep gaat aan de slag om duurzame veranderingen aan te brengen in hun leefstijl. Door deze direct toepasbare adviezen kan je na deze workshops al direct het effect merken.

Individuele metingen

Om specifieker en gerichter advies te geven, worden zeer uitgebreide metingen gedaan. Elk persoon is anders, waardoor er voor ieder een persoonlijk advies wordt opgesteld. Metingen op alle vier de bouwstenen.

Vitaliteitscoach

Een vitaliteitcoach gaat samen met jou kijken hoe de persoonlijke adviezen het beste geïmplementeerd kunnen worden. Daarnaast neemt de coach jullie mee in groepsactiviteiten voor onderlinge synerchie 

 

Groepsactiviteit

Als afsluiting organiseren we een uitdagend tweedaags event met overnachting dat volledig in het teken staat van bewegen, gezonde voeding, ontspanning en uiteraard ook veel plezier

Extra informatie

Zie meer informatie voor de start van het programma, de duur, de tijdsbesteding en data.