Werkwijze

Vitaliteitsprogramma voor bedrijven

Wij zijn de expert op het gebied van beweging, voeding en lifestyle. Met ons vitaliteitsprogramma helpen wij mensen en organisaties om preventief te werken aan gezondheid en omgaan met stress en werkdruk.

We richten ons op duurzame gedragsverandering. Een aantal stappen zijn hierin van groot belang, zoals intrinsieke motivatie, het doorzettingsvermogen en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. In onze werkwijze zijn deze onderdelen verwerkt.

Vrijblijvende kennismaking

 Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Boek een geheel vrijblijvende kennismaking om elkaar te leren kennen. 

Bedrijfsanalyse

Met een Quick Scan gaan wordt er een analyse van het bedrijf gemaakt. Hierdoor krijg je een programma volledig op maat. Door middel van gesprekken met o.a. directie en enkele werknemers kijken we waar de wensen en behoeften liggen.

Inspiratiesessie

Na de analyse van het bedrijf gaan wij de inhoud van de inspiratiesessie bepalen. Elke medewerker neemt deel aan deze sessie. Na deze sessie kunnen de medewerkers zich aanmelden voor het vervolgtraject.

Workshops

De ‘vitaliteit-groep’ gaat aan de slag om duurzame veranderingen aan te brengen in hun leefwijze. Door direct toepasbare adviezen kunnen ze na deze workshops al direct het effect merken

Individuele metingen

Om specifieker en persoonlijkere adviezen te geven, worden zeer uitgebreide individuele metingen uitgevoerd. Elke persoon is anders, waardoor het advies ook puur op de persoon gericht is.

Vitaliteitcoach

Om de adviezen goed in te passen, zorgt de coach ervoor dat je jouw adviezen makkelijk kan inpassen. Daarnaast worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de duurzame gedragsveranderingen.