Workshops

Na de kennismaking ga je starten met workshops op gebied van beweging, voeding, ontspanning en persoonlijk leiderschap. Op een leuke en inspirerende manier wordt jij meegenomen om te kijken hoe jij al direct verbeteringen kan maken in jouw leefwijze. De workshops worden praktisch ingericht, zodat jij direct handvatten krijgt aangereikt. Deze kan je de dag erna meteen toe gaan passen.

Beweging

In deze workshop wordt aandacht besteed aan jouw conditie en voor effect dat heeft op jouw leefstijl. Jouw leefstijl bestaat uit jouw  werkzaamheden, de thuissituatie, jouw sociale situatie en jouw sportactiviteiten. Bij een intensievere leefstijl heb je ook een betere conditie nodig. Na deze workshop heb je een beeld of jij een goede balans hebt tussen jouw conditie (belastbaarheid) en jouw leefstijl (belasting). Je krijgt tijdens deze workshop ook direct  toepasbare adviezen om hiermee aan de slag te gaan.

 

Voeding

De workshop gericht op voeding geeft inzicht in jouw eetpatroon en wat dat voor effecten kan hebben op het dagelijks functioneren. Hierbij worden inzichten gegeven wat bepaalde producten voor effect hebben op jouw functioneren. Bijvoorbeeld de invulling van jouw lunch heeft invloed op jouw energielevel in de middag, de welbekende dipmomenten.

 

Ontspanning

Iedereen wordt beïnvloed door spanningsvelden. Van sommige ben je bewust, van anderen niet. Deze workshop leert je meer over spanningsvelden die vaak onbewust invloed op je uitoefenen. Bovendien krijg je praktische tips over hoe je meer kunt ontspannen op door de dag heen. Daarnaast komt het onderwerp ‘Slaap’ uitgebreid aan bod.

 

Persoonlijk Leiderschap

In deze workshop komt het belang van het team naar voren. Wat zijn de positieve effecten van een team dat goed functioneert en wat zijn negatieve effecten als een team niet goed functioneert. En wat dat voor invloed heeft op de vitaliteit van het individu. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de persoonlijke eigenschappen van het individu en de hoe die medewerker functioneert binnen de groep.